dr. Molnár József praxisának honlapja

Az akupunktúra működése nehezen értelmezhető legtöbbünk számára - „mintha kínai lenne”. A kutatók számos hatásmechanizmust felfedtek már, például azt, hogy jelentősen fokozódik az endorfinok és a belső fájdalomcsillapítók termelése. De továbbra is rengeteg rejtély vár megoldásra. Aki nem ijed meg a furcsa szóhasználattól, hihetetlen diagnózisoktól - no és persze a tűtől - kellemes meglepetésekben részesülhet. Nem egy szkeptikus tulajdonos lepődött már meg azon, ahogy a lova reagált a kezelésre.

Számos betegség nagyon jól kezelhető akupunktúrával. Kiegészítésként alkalmazható hagyományos kezelések mellé, de néha jobban működik, mint a gyógyszerek és sokszor a műtét is elkerülhető vele. Kellemes mellékhatás, hogy a ló nyugodtabb és kezelhetőbb a hosszú rehabilitáció alatt.

P1400594 Large

Bocz Nóra doktornő akupunktúrás kezelést végez

Az akupunktúrát legjobb eredménnyel ínsérülések kezelésénél használjuk. Az eredmények nem maradnak el a PRP és őssejt kezelések mögött! Leginkább akkor szeretem használni, ha az állatnak egyszerre több ínsérülése is van vagy idősebb. Kiváló a hatása hátfájásnál, nagyon hatékony légzőszervi betegségeknél, például kehességnél és havivakságnál. Enyhébb kólikákat gyógyszer nélkül meggyógyíthatunk vele.

Néha nagyon nehéz eldönteni, hogy keleti vagy nyugati gyógymódot válasszunk. Azt próbáljuk elérni, hogy mindkét irányvonalat képviselve a lehető legtöbb esélyt megteremtsük négylábú pácienseink gyógyulásához.

Elérhetőségek

dr. Molnár József
dr. Molnár József
molnar.jozsef@lovaspraxis.hu
+36 30 279 0916