dr. Molnár József praxisának honlapja

Dr. Molnár József

Dr. Molnár József

1998-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Egy év gyakornokság után, melyet a Sebészeti és Szemészeti Tanszéken töltöttem, további két évet az Egyetemen töltöttem sebészként. Az Üllői Nagyállatkórház indulásakor engem ért az a megtiszteltetés, hogy az első beteg lovat elláthattam. Később elkezdtem saját utamat járni. Szerencsét próbáltam Katarban, majd végül saját praxis működtetésébe kezdtem. 2005-ben a Magyar Állatorvosi Kamara Lógyógyász Specialistája lettem. Folyamatosan részt veszek továbbképzéseken hallgatóként és előadóként is. Kedvenc szakterületem a sebészet és a sántaság, és mindent megteszek, hogy ezeket a legmagasabb szinten műveljem.

Három gyönyörű és okos kislány igen büszke édesapja vagyok. Két erdélyi kopómat a legtöbb lovardában jól ismerik, mellettük két macska gyarapítja az állatsereget. Feleségem szintén állatorvos, sokat támogat a munkában. Szerencsére a munkám egyben a hobbim is, hiszen nem sok időt hagy az egyéb érdeklődéseimre, mint az olvasás és a természetjárás.

Dr. Viczena Bettina

Dr. Viczena Bettina

Az állatorvoslás iránti elköteleződést keresztapámnak köszönhetem, akivel sokat jártam még gyerekkoromban a különböző haszonállattartó telepekre, így ez a szakma (vagy inkább hivatás) már akkor magával ragadott. A lovak szeretete kicsit később, 12 éves korom körül erősödött meg, amikor elkezdtem lovagolni tanulni. Már a gimnázium elkezdése előtt tudtam, hogy lovakkal szeretnék a későbbiekben is foglalkozni, így biológia tagozatra jelentkeztem. A gimnázium után lovastúra-vezetői, illetve sportszervező-, menedzseri OKJ-s szakképesítést, míg az egyetemi éveim alatt felsőfokú vadászati és vadgazdálkodási szakképesítést szereztem. Mindemellett lovasoktatóként dolgoztam. Elvégeztem egy humán alap és egy lovas kinesio-tape tanfolyamot is.

Tanulmányi eredményeim alapján lehetőségem volt kiutazni a Bécsi Lógyógyászati Klinikára, ahol a belgyógyászaton töltöttem el egy hónapot. Az egyetemet 2018-ban végeztem el, de a tanulás nem ért véget, minél több konferencián és továbbképzésen szeretnék részt venni a továbbiakban is, hogy a tudásom egyre nagyobb és naprakész lehessen!

A lovaglás mellett nagyon szeretek utazni és kirándulni a családommal, barátaimmal.