dr. Molnár József praxisának honlapja

shutterstock 1649649832004 óta működik önálló praxisunk, melynek keretében helyszíni ellátást végzünk lovak mindenféle gondjának-bajának ellátásában. Bár munkánk a hagyományos, nyugati típusú orvosláson alapul, gondolkodásunkat elsősorban ez irányítja, próbálunk nyitottak lenni az alternatív gyógyászat irányvonalaira is. Ennek függvényében nagyon eredményesen alkalmazzuk az akupunktúrát, gyógynövényeket és örömmel működünk együtt a csontkovácsolás művelőivel.

Az alapellátáson kívül, melyet minden lóval foglalkozó állatorvosnak ismernie kell, törekedni kell, hogy elmélyüljünk egy-egy szakterületen. A mi praxisunk elsődleges szakterülete a mozgásszervi betegségek vizsgálata és kezelése, melyet a röntgentől az egyszerűbb műtétekig napi szinten végzünk. Egyik alapelvünk a szoros együttműködés a ló patkolókovácsával.

Szerencsére az állatorvos-tudomány rohamléptékkel fejlődik, egyre több és jobb vizsgálati és kezelési lehetőséggel gazdagítja az állatorvosokat, de ehhez folyamatosan fejlesztésekre és továbbképzésekre van szükség. Igyekszünk a lehető legtöbb energiát fordítani erre.

Elérhetőségek

dr. Molnár József
dr. Molnár József
molnar.jozsef@lovaspraxis.hu
+36 30 279 0916